АКТУАЛЬНО

Засуджених у Лук'янівській в'язниці заохочували читати Біблію

Вівторок, 31 жовтня 2017, 12:30
28 жовтня 2017 року у приміщенні клубу Київського слідчого ізолятора в рамках відзначення Національного дня Біблії відбулася місійна зустріч священиків і волонтерів-семінаристів із засудженими, які працюють у господарській обслузі установи.

Метою зустрічі було заохотити усіх присутніх до читання Слова Божого, щоб кожен знайшов в ньому правдиву дорогу до спасіння, до каяття для того, щоб бути справжніми дітьми Небесного Отця. Вшанування Біблії, розповідь про Боже Слово, формування канону Святого Письма, роль його в житті християн, місце Біблії в молитві та літургійному житті Церкви ‒ були головними темами бесіди.

Представлення теми Святого Письма з особистим досвідом читання Слова Божого здійснили семінаристи Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ Дмитро Кудін, Олег Климончук, Микола Лесюк, Роман Сухоруков і Леонід Бізунов. У цій події брали участь Голова Української міжконфесійної християнської місії “Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі” о. Костянтин Пантелей, о. Іван Гищук викладач Київської православної богословської академії.

 

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next