АКТУАЛЬНО

День духовної віднови для полтавської молоді

Неділя, 10 квітня 2016, 13:41
9 квітня у Молодіжному центрі м. Полтави відбувся день духовної віднови для полтавської молодіжної спільноти "Українська молодь – Христові", яку провели с. Катерина Молочій та с. Юстина Дубіль, сестри редемптористки з Чернігова.

Розпочалася духовна зустріч зі знайомства, під час якого кожен, окрім власної презентації, мав нагоду висловити думку про те, що найбільше він цінує в сучасній людині.

Під час розмови с. Катерина наголосила на важливості формувати у свідомості сучасної людини правдиві життєві цінності, які здатні людину зробити людиною, допомогти їй усвідомити своє життєве покликання та зміст усього свого життя.

"Кожен з нас повинен бути свідомий того, що ми в цьому світі не випадкові люди, – підкреслила с. Катерина, – але кожного з нас, Бог, покликавши до життя, наділив певною метою. І коли людина усвідомить мету та зміст свого покликання, зіставить його зі своїм життям, то тоді, насправді, зможе відчути себе щасливою у всій повноті".

Протягом такого відкритого спілкування полтавські умхівці ділилися своїми думками та ідеями щодо побудови певної моделі християнської поведінки в сучасних суспільних реаліях.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next