АКТУАЛЬНО

День катехита провели в Харківському екзархаті

Понеділок, 08 жовтня 2018, 11:22
7 жовтня в Харківському екзархаті пройшов День катехита. Напередодні, 5-6 жовтня, у приміщенні римо-католицької парафії відбувся екзархальний семінар для катехитів. Про інноваційні підходи у катехизації розповіла Іванна Жуковська – катехит Самбірсько-Дрогобицької єпархії та вчитель християнської етики.

У неділю, 7 жовтня, у храмі Святих Верховних апостолів Петра і Павла відбулася урочиста Свята Літургія, яку очолив Екзарх Харківський Василь (Тучапець). Після Богослужіння архиєрей уділив катехитам благословення на служіння в парафіях екзархату.

На завершення урочистостей владика Василь подякував п. Іванні за проведення семінару, а також привітав усіх катехитів зі святом, наголосивши, що вони мають не лише вчити дітей, а й заохочувати їх до християнського життя прикладом власного життя.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next