АКТУАЛЬНО

День подяки за дар життя

Вівторок, 05 квітня 2011, 20:50
Згідно з Програмою протидії абортам в Україні, прийнятою Синодом Єпископів УГКЦ, 7 квітня 2011 року, у день, коли в лоні Марії зачався наш Господь і Спаситель Ісус Христос, вірні нашої Церкви відзначатимуть День подяки за дар життя.
Згідно з Програмою протидії абортам в Україні, прийнятою Синодом Єпископів УГКЦ, 7 квітня 2011 року, у день, коли в лоні Марії зачався наш Господь і Спаситель Ісус Христос, вірні нашої Церкви відзначатимуть День подяки за дар життя. Того дня ЛОГО Товариство «Рух за життя», Рух «Матері в молитві», ТУСК «Обнова», Асоціація лікарів-католиків, Рух християнських сімей, ГО «Християнська Україна», Архибратство Матері Божої Неустанної Помочі та парафіяни храмів Львова і районних міст зберуться на тематичні Святі Літургії, присвячені захистові життя ще не народжених дітей, а потім підуть з молитвою у понад 20 медичних закладів Львова та області. Там вони молитимуться за цих дітей, батьків, лікарів, представників влади – усіх, від кого залежить збереження  та захист людського життя на початковому етапі його розвитку. Відтак, вечері, відбудеться урочисте благословення на «духовне всиновлення» у парафіяльних храмах. Відзначення Дня подяки за дар життя підтримують Інститут родини і подружнього життя УКУ та Головне управління охорони здоров’я Львівської області. Очікуємо, що подібні відзначення Дня подяки за дар життя пройдуть і в інших містах України.  

У програмі Дня подяки за дар життя:

 
  • 9:00 – Свята Літургія з тематичною проповіддю у храмі Святого архистратига Михаїла (Львів, вул. Винниченка, 22).
  • 10:00 – Свята Літургія з тематичною проповіддю у храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці (Львів, вул. Пасічна, 83).
Той, хто бажає взяти участь у Дні подяки за дар життя, має прийти на Святу Літургію в один із вищевказаних храмів або взяти участь у Святій Літургії у своїй парафії.
  • Після Літургії - Похід із молитвою та інформаційними матеріалами до пологових будинків і гінекологічних центрів Львова.
  • 19:00-20:00 (після вечірнього Богослужіння): Урочисте благословення на «духовне всиновлення» у греко-католицьких храмах Львова.
 

ЛОГО Товариство «Рух за життя»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next