АКТУАЛЬНО

День свого покровителя працівники Лікувально-діагностичного центру святого Луки відзначили доброчинністю

Четвер, 31 жовтня 2019, 13:29
31 жовтня Церква вшановує пам’ять святого євангелиста Луки. Апостол Лука є покровителем Лікувально-діагностичного центру, що діє в Івано-Франківську. Своєю проповіддю він зціляв душу, а знаннями лікарської справи - тіло.

За прикладом свого святого покровителя Центр святого Луки протягом шести років діяльності зарекомендував себе як місце, де кожна людина, незалежно від соціального статусу, релігійного визнання тощо може відчути щиру приязнь і разом з тим отримати високопрофесійну та кваліфіковану медичну допомогу.

З нагоди свята працівники Лікувально-діагностичного центру відвідали Івано-Франківський міський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт», щоб послужити тамтешнім дітям. Працівники ЛДЦ святого Луки безкоштовно виконали загальний біохімічний аналіз крові кожному з відвідувачів центру.

«Ми щиро вдячні дирекції центру «Дивосвіт» за добрі слова та подарунок, зроблений  руками обдарованих діток. Плануємо в подальшому приносити користь та допомагати», - говорить керівництво ЛДЦ святого Луки.

Слід зазначити, що подібні заходи відбуваються вже не вперше, адже місія установи – допомагати в медичній галузі всім, хто цього потребує.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next