АКТУАЛЬНО

День Святого Миколая у військовій частині Євпаторії

Понеділок, 23 грудня 2013, 10:08
19 грудня 2013 року Божого у військовій частині А-4519 Зенітно-ракетного полку м. Євпаторія відбулося свято Святого Миколая. У святкуванні брало участь головне командування частини та члени їхніх родин - жінки та діти військовослужбовців. Старанням військового капелана, настоятеля Покровського храму УГКЦ м. Євпаторії Богдана Костецького та дітей недільної школи парафії було організовано театралізоване дійство, що дало змогу військовим глибше пізнати українські традиції та ще раз зануритися в містерію свята.

Зачарувала всіх присутніх своїх співом Ольга Пиріжкова – автор і виконавець пісень. Пані Оля з трьох років є незрячою, але Господь дарував їй чудовий голос і талант до музики. Уже кілька років у військовій частині м. Євпаторія  щонеділі відбуваються духовні зустрічі, які проводить о. Богдан Костецький та катехит Людмила Григор’єва. Такі зустрічі дають змогу військовослужбовцям глибше пізнати християнську віру поряд з обов’язком служіння державі. На завершення свята більше ніж 80 дітей військових отримали подарунки від Святого Миколая. Діти охоче, як подяку за отримані гостинці, співали пісеньки, розповідали віршики українською та російською мовами. Усі присутні ще довго спілкувалися з головним героєм свята, фотографувались, і ніхто не хотів розходитися.

Командир військової частини А-4519 Андрій Матвієнко щиро подякував отцеві Богданові та артистам за чудове свято і нагородив отця-капелана та дітей недільної школи почесними грамотами. 

http://ugcc-ev.org.ua/12-den-sviatoho-mykolaia-u-viiskovii-chastyni-a-4519.html

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next