АКТУАЛЬНО

День відкритих дверей провели в Івано-Франківській духовній семінарії

Вівторок, 01 червня 2021, 12:23
29 травня 2021 року в стінах Івано-Франківської духовної семінарії відбувся День відкритих дверей. У заході взяли участь юнаки, які готуються до вступу в семінарію.

Розпочалася зустріч Молебнем до священномученика Йосафата. Богослужіння очолив ректор прот. Олексій Данилюк у співслужінні з віцеректорами та префектами семінарії. 

Опісля гості поспілкувалися з представниками ректорату, які розповіли про умови вступу до семінарії, порядок складення вступних іспитів, особливості навчання, розпорядок і дисципліну та про особливості формаційного процесу.

На завершення ректор побажав абітурієнтам гарно скласти вступні іспити, щоб уже у вересні вони могли приступити до навчання в стінах семінарії . 

Відтак юнаки мали змогу взяти участь у екскурсії, яку проводив префект семінарії прот. Юрій Сидір. Вони ознайомились із житловим корпусом ІФДС, а також з комп’ютерною аудиторією, рекреаційною залою семінарії та навчальним корпусом академії Івана Золотоустого. Голова студентського самоврядування бр. Андрій Жук ознайомив із комфортними умовами перебування в цьому сучасному закладі навчання нового типу: навчальними аудиторіями, конференційним залом та кафедрою, наголосивши на особливостях і перспективі інтелектуальної формації. У бібліотеці академії її директор Іванна Стрихар  розповіла про унікальність бібліотечних фондів академії.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next