АКТУАЛЬНО

День відкритих дверей УКУ: полюємо на спраглих якісної освіти

Вівторок, 05 березня 2019, 12:04
У суботу, 9 березня 2019 року, під час дня відкритих дверей усі, хто цікавиться вступом на бакалаврські програми в УКУ, зможуть краще ознайомитися з можливостями, які пропонує університет.

Насичена програма допоможе вступникам якомога більше дізнатися про переваги навчання в університеті, унікальність програм, стажування за кордоном, а також про тих, хто в ньому навчається і викладає.

День відкритих дверей традиційно розпочнеться о 08:00 ранку у Центрі Шептицького з екскурсії академ-містечком та зустрічі абітурієнтів з деканами усіх факультетів. Після цього відповідальний секретар приймальної комісії УКУ Ірини Криницька розкаже майбутнім першокурсникам про особливості вступної кампанії 2019, а заступник керівника відділу Студентського життя УКУ Іванна Могиляк розповість майбутнім вступникам про стипендійні можливості університету.

З 11:00 години, після завершення офіційної частини, кожен зможе відвідати Студентський Ярмарок та не лише детальніше дізнатися про обрану програму, але й познайомитися зі студентами, почути їхні враження від навчання та запитати про усе, що цікавить: навчання в УКУ, життя в спільноті, виклики та можливості, що стоять перед вступниками та студентами.

Першокурсник Марко Захартовський впевнений, що саме минулорічний День відкритих дверей допоміг йому остаточно визначитися з навчальною програмою: «Добре, що на Дні відкритих дверей ти можеш відкрити для себе не лише той факультет, що тебе цікавить найбільше, а й інші. Націлюючись на вступ на програму «Етика Політика Економіка», в останній місяць я все ж змінив рішення – і став студентом ІТ» – розповів першокурсник.

А Назар Іщук, першокурсник програми «Етика-Політика-Економіка» каже, що залюбки приєднається до події і цієї весни, щоб поспілкуватися з майбутніми вступниками. Хлопець вважає, що саме особисте знайомство зі студентами та викладачами УКУ минулої весни вплинули на його рішення та змотивували обрати саме цей університет. На думку хлопця, цей виш можна порівняти з родиною, яка надихає і підтримує.

Нагадуємо, що попередня реєстрація на подію – обов’язкова. Зареєструватися можна тут.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ucu.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next