АКТУАЛЬНО

День захисту дітей відзначили у слідчому ізоляторі й у виховній колонії

Четвер, 02 червня 2016, 11:44
1 червня 2016 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулася зустріч волонтерів пенітенціарного душпастирства УГКЦ з неповнолітніми, утримуваними у Київському слідчому ізоляторі. Зустріч організував координатор волонтерського служіння у в'язниці Павло Загороднов. Того самого дня о. Дмитро Горнакевич відвідав вихованців Прилуцької виховної колонії.

За сприяння соціально-виховних відділів пенітенціарних установ волонтери і священики поспілкувалися з підлітками, побажавши їм добра і Божого визволення та залишивши солодкі подарунки, придбані на кошти доброчинців Патріаршого собору в Києві. Діти відчули, що їхніми долями хтось цікавиться. Вони потребують доброзичливого супроводу і постійного нагадування, що, незалежно від обставин їхнього життя та вчинків, вони не відкинені. 

В Ювілейному році Божого милосердя Церква звертає увагу на необхідність служіння ближньому ділами милосердя, серед яких одним із важливих залишається відвідування в'язнів. Святіший Престол проголосив, що Ювілей для в'язнів відбудеться в Римі, у базиліці Святого Петра, 6 листопада 2016 року. Папа Франциск звернеться до Церкви із особливим посланням у контексті пенітенціарного служіння.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next