АКТУАЛЬНО

Дерево екологічної свідомості посадили діти у Бродах

Понеділок, 23 червня 2014, 12:34
21 червня 2014 року при парафії Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Бродівського деканату Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ e рамках одноденного дитячого табору, який організував настоятель храму о. Ярослав Царик у співпраці з отцями Чину святого Луїджі Оріоне, відбулася «година любові до довкілля».

З більш ніж ста учасниками табору екоацію провів референт з питань екології вищезгаданої єпархії – о. Тарас Дзьоба.

Священик пригадав дітям, що Бог створив світ чистим і без сміття, і тільки внаслідок недалекоглядних та необдуманих дій людини світ зазнає  негативних змін, таких як забруднення озер та річок, лісів і повітря.

Під час опитуванню діти зізналися, що самі не один раз залишали після себе неприбране сміття на природі, та пообіцяли більше так не робити.

«Кожна викинута поза смітником обгортка від цукерки вже забруднює Богом створений світ», –  підкреслив дітям референт.

Не обійшлося і без підкріплення слів ділами. Діти зробили свій внесок для чистоти повітря у Бродах – посадили дуб "екологічної свідомості", який нагадуватиме і дорослим парафіянам про відповідальне ставлення до Богом створеної природи.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next