АКТУАЛЬНО

Державний секретар Ватикану завершив свій візит в Україну

Середа, 25 серпня 2021, 13:22
Кардинал П’єтро Паролін, Державний секретар Ватикану, який на запрошення державної влади протягом 23-25 серпня перебував з офіційним візитом в Києві і брав участь у святкуванні 30-річчя відновлення Незалежності України, сьогодні повернувся до Риму.

В аеропорту «Бориспіль» високоповажного гостя проводжали: Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, Мечислав Мокшицький, в. о. голови Конференції єпископів Римо-Католицької Церкви в Україні, та Віталій Кривицький, ординарій Києво-Житомирський РКЦ в Україні.

Глава УГКЦ подякував кардиналу Пароліну за візит і запевнив у постійній молитві.

Читайте також: «Кардинал Паролін, Держсекретар Ватикану, прибув в Україну для участі у святкуванні Дня Незалежності»

Пригадуємо, що візит кардинала П’єтро Пароліна, Державного секретаря Ватикану, до Києва мав суто дипломатичний і протокольний характер та був виявом близькості та уваги Святого Престолу до України в той час, коли вона відзначає 30-річчя відновлення Незалежності.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next