АКТУАЛЬНО

Державні екологи в Івано-Франківську озеленюють церковні території

Вівторок, 15 квітня 2014, 11:27
У квітні-травні кожного року з ініціативи екологічної інспекції в Івано-Франківській області проходить щорічна всеукраїнська акція з благоустрою під назвою «За чисте довкілля».

Метою такої ініціативи є облагородити населені пункти та прилеглі до них території. Різні державні та приватні установи, організації і місцеві жителі, по змозі, також долучаються до цієї ініціативи, очищаючи напередодні світлого празника Воскресіння Господнього не лише свої душі, а й природне довкілля.

Цього року Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області разом із Бюро УГКЦ з питань екології запланували підтримати цю ініціативу, залучаючи до здійснення заходів з благоустрою біля храмів працівників екоінспекції, духовенство та прихожан.

12 квітня 2014 року екологи зробили перший крок у реалізації цієї домовленості – колектив Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області на чолі з керівництвом та за участю місцевих парафіян провів суботник з озеленення території біля новозбудованого собору Преображення Господнього в Івано-Франківську.

Завдяки духовно-екологічній акції Держекоінспекції відтепер біля храму зростатиме близько сімдесяти дерев ялини, туї та кущів дейції. Від весни до осені християни перед входом до храму Божого матимуть можливість помилуватися красою Божого створіння – природи.

Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next