АКТУАЛЬНО

Дипломи з нагоди завершення навчання випускникам Тернопільської духовної семінарії вручили у Зарваниці

Понеділок, 22 червня 2020, 16:09
20 червня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого. Святкування розпочалося Божественною Літургією на подіумі перед собором Зарваницької Матері Божої. Богослужіння очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк. Із ним співслужили ректор семінарії о. Іван Римар, віцеректор о. Володимир Ковалковський та викладачі семінарії.

У цей особливий день студенти сьомого курсу складали щиру подяку Зарваницькій Богородиці за Її опіку та заступництво, а також за своїх рідних та друзів.

У зверненні до випускників митрополит Василій побажав кожному впевнено йти дорогою, яка веде до Бога та великого дару священства, а також стати добрими, ревними та святими священниками. Після богослужіння відбулося вручення дипломів та привітання випускників.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next