АКТУАЛЬНО

Директор «Карітас-Київ» отримав подяку Київського міського голови Віталія Кличка

Вівторок, 06 грудня 2016, 15:03
Директор Благодійного фонду «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич з нагоди Дня Збройних сил України та Дня волонтера отримав ПОДЯКУ Київського міського голови Віталія Кличка - «За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу підтримки та допомоги учасникам АТО, активну громадянську позицію, повідомляють у БФ «Карітас-Київ».

У рамках заходів, ініційованих громадською організацією «Рада ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва», з нагоди Дня Збройних сил України у Дніпровському районі м. Києва відбувся урочистий концерт «Мужність. Відвага. Гідність».

Волонтери та благодійники відзначені подяками  громадської організації «Рада ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва», серед яких і Благодійний фонд «Карітас-Київ». Присутніх - ветеранів АТО, сім’ї загиблих воїнів, волонтерів та благодійників - привітав голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук. Саме він вручив також і ПОДЯКУ Київського міського голови Віталія Кличка директору «Карітас-Київ». 

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next