АКТУАЛЬНО

Директор львівського Центру «Лібертас» взяв участь у міжрелігійному тренінгу у Відні

Четвер, 01 лютого 2018, 18:19
Міжнародний центр діалогу (KAICIID) уже четвертий рік поспіль продовжує діяльність унікальної програми з міжрелігійного діалогу. Її мета – інтенсивне викладання методик діалогу, комунікації, участь у міжрелігійних зустрічах, щоб стипендіати могли використовувати цей досвід у майбутньому у своїй міжрелігійній праці, дослідженнях, впроваджувати ці практики у своїх організаціях.

У 2018 році участь у такій конференції взяли стипендіати з 18 країн, представники шести релігій, зокрема християнства, юдаїзму, ісламу, буддизму, індуїзму. Курс включає у себе й онлайн-навчання. Цьогорічний тренінг відбувся у Відні. У ньому взяв участь Тарас Дзюбанськийдиректор Центру міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», що діє у Львові.

«Значна частина тренінгу була зосереджена на фокусному діалозі з представниками інших релігій та культур, через дослідження діалогу практично  та теоретично. Учасники відвідали міжрелігійні зустрічі та святі місця для декількох релігій. Крім того, Інтернет-курси були розроблені компанією KAICIID для підготовки цих фахівців, для сприяння діалогу та співіснування, а також для набуття додаткових навичок, з якими учасники цієї ініціативи можуть впровадити такі методики у свої установи та громади. Цей тренінг ставив перед нами завдання подолати стереотипи та хибні уявлення про інші релігії», – розповів Тарас Дзюбанський.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next