АКТУАЛЬНО

Директорка Музею книги і друкарства України та представники академії Івана Золотоустого обговорили плани співпраці

П'ятниця, 24 січня 2020, 17:43
23 січня 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася зустріч в. о. ректора протоієрея Василя Гоголя з директоркою Музею книги і друкарства України (Київ) Валентиною Бочковською.

У ході перемовин було обговорено питання щодо налагодження співпраці, започаткування спільних наукових дослідницьких проєктів та обміну досвідом у галузі бібліотечної і музеєзнавчої справи. У зустрічі взяли участь проректор з навчально-методичної роботи протоієрей Андрій Чорненко, проректор з наукової роботи Олег Білоус, директорка бібліотеки Іванна Стрихар і доцент кафедри менеджменту і маркетингу Прикарпатського національного університет імені Василя Стефаника Тарас Романюк.

Гостя відвідала академічну бібліотеку і подарувала для книгозбірні «Каталог видань Почаївського та Унівського монастирів XVIII – ХХ ст. з колекції Музею книги і друкарства України».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ifaiz.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next