АКТУАЛЬНО

«Дитина і вікові кризи» – продовжуються вебінари із серії «Піднятися до рівня дитини: поради батькам і християнським педагогам»

Середа, 27 травня 2020, 12:35
Вебінар «Дитина і вікові кризи» відбудеться 29 травня. Цього разу мова піде про п’ять вікових криз (новонародженості, першого, третього й сьомого року життя, підліткову кризу), що вважаються нормальними й необхідними для процесу становлення особистості.

Спікерка – дитяча психологиня, кандидатка педагогічних наук, арттерапевт, членкиня Асоціації дитячих та сімейних психологів України, членкиня Української асоціації християнської психології, фахівець із волонтерства БФ «Карітас-Київ» – Наталія Сиротич  розповість про те, як розпізнати кожну з вікових дитячих криз і як найкраще підтримати дитину й себе, дорослого, перелічить поради, які допоможуть «не боротися» з кризою, а сприятимуть легшому й мудрішому проходженню та прийняттю цього неповторного і важливого періоду зростання.

Ведучий вебінару – доктор філософії у галузі богослов’я, керівник програми «Християнська педагогіка та організація дозвілля» УКУ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ Назар Дуда.

Реєстрація: ТУТ

Це друга зі серії зустрічей під загальною назвою «Піднятися до рівня дитини: поради батькам і християнським педагогам».

Співорганізатори вебінару: магістерська програма «Християнська педагогіка та організація дозвілля» ФБФ УКУ та Патріарша катехитична комісія УГКЦ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ct.ugcc.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next