АКТУАЛЬНО

Дитячий табір «З Богом життя веселіше» у м. Сміла

Середа, 29 липня 2015, 19:03
При парафії Святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у м. Сміла, що на Черкащині, закінчився дитячий табір «З Богом життя веселіше». Табір проводився в наметовому містечку на березі мальовничого Тясмину. Учасники табору мали час і для християнських розваг: вивчали релігійні пісні, танцювали банси, молилися, плели різні браслети, грали в різні ігри та ін.

За підтримки Львівської освітньої фундації цей табір відбувся на природі серед мальовничої природи Смілянського краю. Діти на прикладі цього табору  мали можливість пересвідчитися, що справді з Богом християнське життя є набагато веселіше, а також відчути, як Українська Греко-Католицька Церква піклується про молодь, яка зростає при церкві, особливо про тих, кому не вистачає цього піклування.

Настоятель смілянської парафії Святих апостолів Петра і Павла о. Андрій Чик висловлює щиру подяку ЛОФ та п. Джинджер і запевняє, що такі табори відбуватимуться кожного року не тільки для дітей, а й для молоді. Адже, як з'ясувалося, це був перший табір, організований серед Церков Володимирового хрещення в м. Сміла.

Повідомив о. Андрій Чик

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next