АКТУАЛЬНО

Дитячий вертеп в смт Зеленівка на Херсонщині

П'ятниця, 08 січня 2016, 07:35
Уперше в житті парафії Різдва Пресвятої Богородиці смт Зеленівка Дніпровського району м. Херсона був організований різдвяний вертеп за участю найменших парафіян, які відгукнулися на ініціативу пароха прот. Ігоря Макара. Діти з великим захопленям і старанням передали містерію події Різдва Христового, яка відбулася понад тві тисячі років тому.

Парафіяни храму з великою радістю приймали колядників, адже це не вертеп із Західної України, який вітав нас зазвичай, а діти нашої парафії. Окрім представлення різдвяного вертепу в храмі та в оселях парафіян, дійство відбулося в селищній раді, де були селищний голова та виконавчий і депутатський корпус.

У подячному слові, зверненому до колядників, селищний голова наголосила: “У нас такого ніколи не було”.

Отець Ігор Макар та парафіяни храму висловлюють щиру подяку учасникам вертепу і організаторам, катехитам - їмості Марії Макар, Олені Немодрук та костюмеру Олені Палямар, а також семінаристам Дрогобицької духовної семінарії за прикрасу різдвяного дійства своїм співом.

За повідомленням прес-служби Херсонського деканату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next