АКТУАЛЬНО

Для дітей антверпенської греко-католицької парафії вперше провели «Веселі канікули з Богом»

П'ятниця, 02 серпня 2019, 12:51
З 21 по 28 липня вперше у громаді української греко-католицькій парафії в м. Антверпен (Бельгія) відбувся дитячий християнський табір «Веселі канікули з Богом», який проводили сестри редемптористки Андрея та Анна-Марія.

Темою табору був «Символ віри». Щодня діти мали змогу роздумувати над однією з його частин.

Кожен день починався з молитви та представлення теми дня, опісля була катехизація. Протягом табору діти також роздумували над створенням світу, життям Ісуса Христа від Різдва до Воскресіння, зісланням Святого Духа, говорили й про Церкву як спільноту тих, хто йде за Христом. Після катехизації були веселі забави, танці, ігри та майстер-класи.

Під час відпочинку діти мали нагоду краще пізнати одне одного, більше дізнатися про Бога та Його важливе місце в їхньому житті, познайомитися із сестрами. Час табору був наповнений веселими історіями, дитячими усмішками, надзвичайно цікавими запитаннями дітей і радісним, насиченим проведенням часу разом.

Завершився табір Божественною Літургією 28 липня із відновою хресних обітниць і посвяченням хрестиків, які діти робили на гуртках під час табору. Опісля був невеличкий концерт для батьків.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next