АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» провів для дітей ветеранів АТО літній табір у Швеції

Понеділок, 13 серпня 2018, 10:44
«Діти "Карітасу-Київ" із сімей учасників АТО та із сімей загиблих повернулися із табору у Швеції, де перебували впродовж двох тижнів і провели незабутній відпочинок. Табір відбувся завдяки запрошенню митця та громадської активістки Наталії Андерсон, яка вже 29 років поспіль запрошує на оздоровлення до свого родового маєтку дітей різних соціальних категорій з України, Білорусі, Польщі. У поїздці взяло участь 25 осіб», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор «Карітас-Київ».

Діти в таборі мали насичену програму: активні ігри на свіжому повітрі, квести, творчі майстер-класи, походи в ліс та на озера, екскурсії в лунапарк, відпочинок в аквапарку, а також казкові морські подорожі Стокгольмським каналом і круїз до берегів Фінляндії. За час перебування на відпочинку діти змогли розкрити в собі нові вміння, проявити свої творчі здібності, насолодитися фантастичною природою Скандинавії. Кожен повернувся додому з незабутніми враженнями та десятком нових друзів.

«"Карітас-Київ" проводить табори для дітей різних категорій. Зокрема, вже, окрім цього, відбулися денні табори в Карітасі. Цього року ще буде сімейний табір для дітей з інвалідністю», - підсумовує Анатолій, соціальний працівник БФ «Карітас-Київ».

 

Прес-служба «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next