АКТУАЛЬНО

Для дружин священників Чернівецької єпархії провели реколекції

Середа, 15 грудня 2021, 10:49
10-12 грудня, з благословення правлячого єпископа Чернівецького Йосафата Мощича, відбулися реколекції для дружин священників Чернівецької єпархії.

Дні духовної віднови проводив о. Теодор Пилявський, член Ради з питань євангелізації при Главі УГКЦ, координатор Школи євангелізації св. Андрія.

Тема реколекцій – «Керигма». Керигма – це звіщання пасхальної події смерті та воскресіння Христа, виявлене у свідченні життя, особистого досвіду. Протягом семи наук учасниці реколекцій на основі Святого Письма мали можливість переглянути свої стосунки з Господом, свою віру і її реалізацію в житті. «Керигма — це та перша проповідь апостолів про Ісуса Христа, який є Сином Божим, страждав, помер, воскрес і є живим сьогодні», — зауважив реколектант.

Окрім духовного відновлення, метою такої зустрічі є налагодження стосунків, ділення досвідом між дружинами священників і спільний відпочинок.

Пресслужба Чернівецької єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next