АКТУАЛЬНО

Для духовенства Чернівецької єпархії провели різдвяні реколекції

П'ятниця, 11 грудня 2020, 12:16
Упродовж 7-9 грудня владика Йосафат Мощич, єпарх Чернівецький, разом зі священниками єпархії взяв участь у реколекціях.

Реколектант - ієромонах Лука Михайлович, студит, викладач Українського католицького університету, у своїх науках розкрив тему богослов'я Різдва Христового на основі літургійних текстів, його значення в нашому духовному житті.

«Чому Христос приходить? Через переступ Адама, - роздумує реколектант, - яке принесло людській природі тління. Через гріх людина є в хаосі. У Різдві Бог сходить до нашого людського образу, щоб дати йому новий шанс, нове життя».

На завершення реколекцій єпископ зі священниками подякували сім’ї Мельників, які є парафіянами катедрального собору Успіння Богородиці у Чернівцях та радо прийняли духовенство у своєму готелі у с. Поляниці, а також о. Богдану Скірчуку, пароху храму Введення в храм Пресвятої Богородиці, де здійснювалися богослужіння.

ugcc.cv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next