АКТУАЛЬНО

Для духовенства єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині провели реколекції

Понеділок, 27 вересня 2021, 11:34
Духовенство єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Буенос-Айресі (Аргентина) під проводом владики Даниїла Козлінського, єпарха єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині, провели свої щорічні духовні реколекції.

Завдяки послабленню санітарних норм, пов'язаних із коронавірусом в Аргентині, цього року від 20 до 25 вересня вдалося провести реколекції для кліру Буенос-Айреської єпархії УГКЦ. Проповідником духовних наук був запрошений отець Маурісіо Ландра, ректор Духовної семінарії у місті Гуалегвайчу  провінції Ентре Ріос, викладач, а також у минулому декан факультету канонічного права Папського католицького університету Аргентини.

Темою духовної віднови реколектант обрав вірність своєму покликанню місії і таїнству. Проповідник звернув увагу на радість від проголошення Євангелія, а також на плоди  пастирського служіння. Спираючись на біблійні тексти, отець Маурісіо наголосив на прийнятті Божого запрошення та нашої відповіді на пропозицію покинути все і слідувати за Христом. Завдяки реколекціям священники знову мали нагоду відчути братерську єдність, сопричастя, радість від спілкування, спільну молитву та могли поділитися пастирським досвідом. 

З Божою допомогою участь у духовній віднові взяли священники з різних регіонів Аргентини, провінцій Буенос-Айрес, Місіонес, Баія Бланка.

Пресслужба єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next