АКТУАЛЬНО

Для дітей Київської архиєпархії провели перший відпочинковий заїзд в гори

Четвер, 13 липня 2017, 14:48
5-12 липня 2017 року у місті Яремче для дітей Київської архиєпархії провели літній християнський табір.

Табір проходив під гаслом патріарха Йосипа Сліпого «Великого бажайте!». Загалом у ньому взяли участь близько 50 дітей Київської архиєпархії, зокрема з Вишгородського, Чернігівського, Черкаського та Київського протопресвітерств.

Організаційний, розважально-відпочинковий та виховний супровід був забезпечений нововисвяченим священиком Григорієм Березюком. Йому допомагали семінаристи КТДС, аніматори з Києва та сестра Юстини з Чернігова.

Протягом цілого тижня перебування на таборі діти мали можливість духовно збагатитися через молитву, катехизацію, духовні розмови, а також активний відпочинок посеред Карпатських гір. Діти підкорили місцеву вершину – гору Маковицю, милувалися чудом природи – водоспадом Пробій. На території табору діти брали активну участь в спортивних іграх та змаганнях, теренових іграх, конкурсах талантів, майстер-класах. Кожен день був особливим та незабутнім по-своєму, а перед сном діти мали молитву у супроводі гітари й благословення на завершення.

«Незважаючи на невтішні прогнози погоди синоптиків, діти своєю щирою молитвою розганяли дощові хмари й сподіваємося кожен день став для них незабутнім», - розповідає о. Григорій. За його словами провідники табору ставили перед собою завдання наповнити серця дітей любов’ю та радістю, розповісти про Біблійні блаженства та спосіб їх втілення на прикладі постаті патріарха Йосипа Сліпого.

Учасники табору висловлюють щиру подяку тим, хто посприяв у проведенні християнського відпочинку: Голові молодіжної комісії Київської архиєпархії о. Віталію Марцинюку, жертводавцям та батькам дітей.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next