АКТУАЛЬНО

Для франківських сімей провели день духовної віднови

Вівторок, 30 жовтня 2018, 11:06
У суботу, 27 жовтня у Катехитичному центрі, що поряд з архикатедральним собором Воскресіння Христового в Івано-Франківську відбулася духовна віднова для сімейних пар. На реколекції завітало 19 подружніх пар.

Зустріч розпочалася із Божественної Літургії, де кожен міг приступити до тайни Покаяння. Протягом дня відбувалися науки та молитва. Їх проводив реколектант - отець Віталій Храбатин.

«Якщо з боку поглянути на людей на вулиці, то вони здаються подібними до білки, що біжить у колесі. Всі кудись спішать або не відриваючи погляду сидять в телефоні чи планшеті. Справді кожен день одне і те ж саме. Як співалось в одній пісні: «Кожен день турботи: дім, сім’я, робота». І чим більше ми працюємо тим більше енергії затрачаємо, клопоти збільшуються і здається кінця і краю їм немає. Так мало часу залишається на себе, на своїх рідних...чоловік не має часу на дружину і навпаки, а разом вони не мають часу на Бога», - каже Голова комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії о. Юрій Прилепський,.

Подружні пари мали можливість трошки зупинитись, виділити  час для Бога та один для одного і просто побути разом у тиші молитви, слуханні Слова Божого, спілкуванні один з одним.

Як повідомили організатори, подібні заходи будуть продовжуватися й надалі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next