АКТУАЛЬНО

Для Львівської ікони Пресвятої Богородиці спорудили каплицю

Понеділок, 21 травня 2018, 15:06
20 травня 2018 року у Львівській архиєпархії відбулася визначна подія, пов’язана з вшануванням Пресвятої Богородиці, прославленої у Львівській іконі. Цього дня у храмі Святих Ольги і Єлизавети було освячено каплицю, де поміщено Львівську ікону Богородиці.

Після Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолив Митрополит Львівський Ігор (Возьняк), було зачитано Грамоту про передачу копії ікони Матері Божої храму Святих Ольги і Єлизавети та прочитано молитви на благословення каплиці. Завдяки благословенню архиєрея та старанню о. Павла Цвьока, синкела у справах мирян, Львівська архиєпархія УГКЦ отримала чудову копію цієї Богородичної ікони для почитання вірними. Подія освячення новоспорудженої каплиці стала можливою завдяки відданій та клопіткій праці адміністратора храму Святих Ольги і Єлизавети о. Івана Галімурки.

Урочистості недільного дня завершив хресний хід навколо храму із несенням Львівської ікони Богородиці. Також з нагоди архипастирського візиту Митрополита Львівського Ігоря під час Літургії було нагороджено правом носити набедреники двох сотрудників храму – о. Ігоря Калаша та о. Ігоря Демківа, а церковних працівників – подячними Митрополичими грамотами.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next