АКТУАЛЬНО

Для парафій Стрийської єпархії розпочато курс «Емаус»

Вівторок, 06 березня 2018, 11:45
3 березня 2018 року при храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці у м. Городок для представників парафій Городоччини відбувся перший етап Біблійної школи Комісії з питань євангелізації Стрийської єпархії УГКЦ – курс «Емаус», який провела Школа євангелізації св. Андрія.

Саме під час цього курсу його учасники змогли глибше познайомитись зі Словом Божим, навчитися переживати його за допомогою інтерактивних динамік та перемінити своє ставлення до цього «Листа Любові» написаного особисто для кожного.

Біблійна школа при Комісії має за мету активізувати та підтримувати у формації біблійні гуртки при парафіях Стрийської єпархії. Для цього в кожному районі Стрийської єпархії відбуватимуться такі формаційні курси. 14 квітня у м. Стрий Школа євангелізації св. Андрія проведе курс «Емаус» для представників парафій Стрийського району.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next