АКТУАЛЬНО

Для педагогів Львівщини провели тренінг «Мистецтво маленьких кроків»

Вівторок, 19 березня 2019, 13:06
15-17 березня 2019 року в Реколеційно-відпочинковому Центрі Львівської архиєпархії «Світлиця», в Брюховичах, відбувся тренінг пізнання внутрішніх ресурсів «Мистецтво маленьких кроків».

Протягом трьох днів учасники тренінгу розглядали питання пізнання та управління площиною духовно-емоційного світу (азбука стресу, внутрішній світ людини і здоров’я, управління стресом, тілесні практики, фізіологічна саморегуляція, управління емоціями, емоційна саморегуляція тощо). Основні завдання заходу – навчитися знімати психологічні, розумові, і фізіологічні перенавантаження; оволодіти способами самозбереження психічного здоров’я, антистресовими навичками, техніками самотурботи і самовідновлення, що є актуальним для вчителів.

Учасники треніну практикувалися у використанні засобів творчості для управління станом (малюнок, вправи, танець тощо), говорили про світоглядно-духовну саморегуляцію, відновлення витрачених ресурсів, підвищення внутрішньої мотивації, культуру радісного життя та про антистресовий стиль життя.

Тренінг організував Освітньо-методичний центр ім. отця Юліана Дзеровича.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next