АКТУАЛЬНО

Для персоналу ДКВС України у Львові відбувся оркестровий концерт

Четвер, 11 лютого 2021, 14:46
10 лютого 2021 року до Державної установи "Львівська УВП-19" з нагоди завершення Різдвяних свят та формування позитивної атмосфери в колективі особового складу з найкращими побажаннями завітав духовний оркестр Львівської духовної семінарії Святого Духа Української Греко-Католицької Церкви.

Начальник та колектив установи висловили подяку семінаристам за створення гарної атмосфери та вручили подяку і символічні подарунки.

Цього ж дня в актовому залі державної установи «Личаківська виправна колонія» (№30) відбувся концертний виступ духового оркестру Львівської духовної семінарії Святого Духа, який подарував персоналу установи незабутні емоції. Від колективу семінаристів працівники почули, як виконання українських колядок, так і зарубіжних пісень на різдвяну тематику.

Після виступу капелан Української Греко-Католицької Церкви отець Тарас Мирка привітав усіх з Різдвяними святами та останніми днями коляди. Побажав завжди приймати Ісуса Христа у своє серце та не забувати, що ми перебуваємо під Божою опікою.

Від імені персоналу та особисто начальник установи, полковник внутрішньої служби Олег Паук, виразив слова подяки гостям за неймовірні враження, плідну співпрацю з установою, за небайдужість, розуміння та підтримку у цей непростий час.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ
за матеріалами Західного МРУ ПВКПП

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next