АКТУАЛЬНО

Для порятунку унікального храму с. Підгірці громада розпочинає безтермінову доброчинну реставраційну ініціативу

П'ятниця, 05 жовтня 2018, 15:07
У рамках віднови пам’ятки архітектури національного значення - храму Воздвиження Чесного хреста і Святого Йосифа Обручника в с. Підгірці - парафіяльна громада розпочинає безстрокову доброчинну реставраційну ініціативу «Подаруй ангелу крила».

Добродіями було передано низку старовинних сакральних скульптур, які за різних історичних обставин зазнали пошкоджень і потребують реставрації, зрештою, як і сам храм. Одними з таких скульптур є ангели, в яких пошкодженні або відсутні частини рук, ніг, а також крила.

Відтак для втілення амбітної мети 14 жовтня, на свято Покрову Божої Матері, у парафіяльному храмі с. Підгірці (навпроти замку) відбудуться доброчинні святкові заходи.

11:00 - Літургія та освячення копій чудотворних ікон Західної України; 12:30 -  Благодійний концерт камерного ансамблю, а відтак свято сирника та ярмарок. Громада запрошує всх охочих на святкування та просить підтримати відновлення історичного храму який є пам’яткою архітектури національного значення XVIII ст.

Даруючи «ангелу крила», ви окрилюєте свою душу добром, за яке Господь завжди винагороджує сторицею, - наголошує у своєму зверненні-запрошенні  настоятель о. Тарас Дзьоба.

Повідомив о. Тарас Дзьоба


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next