АКТУАЛЬНО

Для працівників БФ «Карітас» провели реколекції

Вівторок, 28 березня 2017, 11:12
У Всецерковному реабілітаційному центрі «Назарет» (с. Рихтичі), 23–27 березня проходили реколекції на тему «Спроба відчитати сьогодення в Пасхальному світлі». Упродовж цих днів реколектантом був отець Алєксандр Яциняк, автор книги "Антикризовий біблійний порадник", Польща.

Усі п’ять днів учасники реколекцій мали певний розпорядок дня, якого дотримувалися. Щодня були науки, після яких отець Алєксандр заохочував до роздумів над фрагментом, який було почуто, та особистої молитви у тиші. По обіді кожен охочий мав можливість приступити до Таїнства Покаяння та прийняти Ісуса в Євхаристії. Літургія відбувалася в храмі священномученика Омеляна Ковча.

«Про реколекції я почула від подруги і відразу ж вирішила скористатися такою можливістю перед великим святом Воскресіння Христового очистити свою душу і навчитися чого нового. Дякую за гарну можливість відвідувати цей духовний комплекс, побільше б нам таких місць, де б могла відпочити душа людська» - п. Марія, учасниця реколекцій.

«Я дуже радію, що мав можливість провести ці реколекції для вашої Карітасної спільноти, бо ви робите великі справи, ба більше,  інші єпархії можуть брати з вас приклад. Те, що ви були тут, є дуже добре, бо формація духовна є дуже потрібною сучасним християнам. Є добре те, що люди почувши такі науки, можуть у майбутньому керуватися засадами християнства і не забувати про них», - поділився  отець Александр.

На завершення реколекцій учасники помолилися спільно Божественну Літургію та отримали поний відпуст; о. Ігор Козанкевич, директор БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», подякував реколектанту за чудову духовну мандрівку та віднову, а також запросив на реколекції на прийдешній рік.

Повідомила Уляна Яжик 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next