АКТУАЛЬНО

Для представників парафій Стрийщини провели біблійний курс «Емаус»

Вівторок, 17 квітня 2018, 15:16
У Стрию, у храмі Всіх святих українського народу, для представників парафій Стрийщини відбувся перший етап Біблійної школи, яку започаткувала Комісія з питань євангелізації Стрийської єпархії УГКЦ. Навчання проходять у рамках курсу «Емаус», а провели заняття представники Школи євангелізації св. Андрія.

Під час цього курсу його учасники глибше познайомилися зі Словом Божим, навчитися переживати Його за допомогою інтерактивних динамік та перемінили своє ставлення до «Листа Любові», написаного особисто для кожного з нас.

Біблійна школа при Комісії має за мету активізувати та підтримувати у формації біблійні гуртки при парафіях Стрийської єпархії. Нагадаємо, що це вже другий район Стрийської єпархії, в якому відбувся подібний курс. 5 травня Школа євангелізації св. Андрія проведе формаційний курс «Емаус» для  представників парафій Жидачівського району.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next