АКТУАЛЬНО

Для солдатів АТО готують вертеп

Четвер, 30 жовтня 2014, 11:41
На Прикарпатті стартувала нова акція «Фронтовий вертеп' 2015». Група добровольців за підтримки Комісії душпастирства охорони здоров'я Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ та участю Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата організовує для українських воїнів Святу вечерю з вертепом у зоні АТО від 6 до 8 січня 2015 року.

Організатори акції просять долучитися всіх, хто як може. Закликають допомогти подарунками (образочки, вервички, термобілизна, термошкарпетки, рукавиці, шапки, шарфи,  термоси чи будь-що інше).

«Щоб солдат відчув тепло Вашого серця, запишіть відеозвернення, в якому можуть взяти участь сім’я, родина, компанія, колектив… У цьому відеозверненні висловіть свої найщиріші побажання солдату і покажіть в кадрі подарунок!» — кажуть організатори.

http://pravda.if.ua/news-66114.html

ТЕГИ: вертеп, АТО
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next