АКТУАЛЬНО

Для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії розпочався тур духовної віднови

Четвер, 04 жовтня 2018, 11:02
1 жовтня, увечері, розпочався І-й тур реколекцій для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії. На запрошення Єпископа Самбірсько-Дрогобицького Ярослава (Приріза) цьогорічні реколекції проводить о. Роман Мірчук, із Одеського екзархату.

Під час духовних наук о. Роман ділиться своїм багатолітнім досвідом душпастирського служіння як за кордоном, так і в Україні. За його словами, кожного священика Бог кличе бути святим. Йдучи до святості, душпастир заохочує також і своїх парафіян бажати її.

Як кажуть у прес-службі Самбірсько-Дрогобицької єпархії, реколекції для духовенства єпархії відбуваються щороку, восени. Метою днів духовної віднови є створення можливості для священнослужителів в атмосфері спільної молитви часослова збагатити свій особистий духовний досвід завдяки повчанням реколектанта та особистому спілкуванню з ним. Упродовж наступних двох тижнів відбудуться ще два тури реколекцій.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.sde.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next