АКТУАЛЬНО

Для сімей загиблих видали духовно-психологічний путівник

Середа, 26 грудня 2017, 00:21
«Навіки живі в пам’яті» − так називається Путівник для сімей загиблих під час Революції гідності та в зоні АТО. Видання побачило світ за сприяння Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я та за дорученням Синоду Єпископів УГКЦ.

Такий путівник є частиною програми просвітництва і має на меті зорієнтувати в особливостях духовно-психологічної та соціальної підтримки родин, які втратили рідних, а також допомогти їм віднайти шлях для «життя далі», переосмислити минуле й відкрити для себе вічність.

Мета путівника − зорієнтувати в особливостях самодопомоги і підтримки тих, хто втратили близьких під час Революції гідності та воєнних дій на Сході України. У виданні описано прояви горювання у дорослих, дітей та підлітків, ознаки скорботи і природного оплакування втрати, вміщено рекомендації, як розповісти рідним про свої почуття та взаємини з загиблим, що робити у надто складних ситуаціях, як бути, коли рідний скоїв самогубство.

Подані в книжці основи християнського розуміння смерті допоможуть кожному віднайти шлях для подальшого повноцінного життя та підтримають у період переосмислення життєвих цінностей.

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zdorovia.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next