АКТУАЛЬНО

Для української громади в Римі виступав християнський театр зі Львова

Вівторок, 21 червня 2016, 14:42
Християнський театр “Еммануїл” зі Львова представив дві вистави для української громади в Римі. Показ вистав відбувся в парафіяльному залі собору Святої Софії.

Для найменших глядачів татр презентував виставу “Нові пригоди дівчинки Агатки та кота Муренича” у суботу, 18 червня о 19:00. У неділю, 19 червня, відбувся показ вистави “Блаженні непорочні у дорозі”. Лейтмотивом драми про переслідування перших християн, за задумом режисера Жанни Горай, є відпівідь християнина на виклики свого часу та вірність Христові за будь-яких обставин.

Додамо, що Львівський театр “Еммануїл” вже вдруге виступив у   Римі. Театр мандрує Україною та українськими слідами по Європі, здебільшого показуючи свої вистави на християнський мотив для людей, що знаходяться у важких життєвих обставинах: важкохворі люди, зокрема діти, сиротинці, різні соціальні заклади, військовослужбовці та особи, позбавлені волі. До складу театру входить понад 50 акторів-волонтерів різного віку.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ТЕГИ: Рим, театр
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next