АКТУАЛЬНО

Для українців на Майорці призначили священника, який вже відслужив першу Літургію

Понеділок, 31 серпня 2020, 13:41
Для українців греко-католиків, які мешкають на іспанському острові Майорка, призначили душпастиря о. Івана Міляна. У неділю священник відслужив першу Літургію, на якій було близько ста українців.

Як повідомив о. Іван, Літургії на Майорці відправлятимуться щонеділі. Початок о 10:00. У суботу о 18:00 молитимуться за померлих. «Маємо храм Покрову Пресвятої Богородиці, який розташований на околиці міста Пальма, у містечку Ель-Ареналь», - розповів священник.  

Напередодні о. Іван мав зустріч з єпископом Майорки Себастьяном Тальтавуллом (Sebastià Taltavull), у якій також узяв участь вікарій Ординаріату для східних католиків в Іспанії о. Андрес Мартінес Естебан.

Загалом на Майорці зареєстровано близько 5 тисяч українців.

Майже рік вірні УГКЦ на острові перебували без душпастирської опіки, перед цим духовний провід українців здійснював о. Мігель Амброз.

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next