АКТУАЛЬНО

Для українців в Угорщині вийшов перший християнський часопис

Четвер, 08 серпня 2019, 12:47
У неділю, 4 серпня, на парафії Покрову Богородиці в Будапешті після Божественної Літургії відбулася презентація християнського журналу «Благовіст», призначеного для українців в Угорщині.

Презентацію провів о. Дам’ян Габорій, священник для українців в Угорщині.

Як зазначив отець: «На сторінках журналу можна прочитати статті українських богословів, громадських діячів, науковців, істориків, політиків, а також довідатися про релігійне життя українців в Угорщині».

Часопис виданий із благословення владики Йосифа Міляна, голови Пасторально-міграційного відділу УГКЦ. Засновниками є пресслужба УГКЦ в Угорщині, пресбюро Київської архиєпархії УГКЦ і редакція журналу «Наш Собор».

Перший тираж – 200 шт.

Наступний випуск передбачений на вересень цього року.

Придбати журнал на території Угорщини можна по е-mail пресслужби УГКЦ в Угорщині: [email protected] або на українській греко-католицькій парафії в Будапешті (Ваці утца, 47).

Пресслужба УГКЦ в Угорщині


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next