АКТУАЛЬНО

Для волонтерів Товариства Червоного Хреста України відбувся семінар

Середа, 18 жовтня 2017, 12:32
17 листопада 2017 року в Києві відбувся семінар для волонтерів Товариства Червоного Хреста, що з листопада збираються регулярно відвідувати Київський слідчий ізолятор. Зустріч провів керівник Відділу ПК УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України о. Костянтин Пантелей спільно з координатором волонтерства Павлом Загородновим, референтом відділу.

Протягом семінару волонтери під проводом Катерини Остапенко ознайомилися з рисами пенітенціарної системи й основними категоріями людей у потребі. Семінар був свого роду вступом до основ волонтерської практики для служіння ув'язненим. Такого роду допомога є життєдайною, особливо тепер, коли пенітенціарна система знаходиться у перехідному стані реформування.

Програма співробітництва волонтерів була обговорена з керівництвом установи ще влітку. Попереду цікаві волонтерські й доброчинні проекти! Потенціал Товариства Червоного Хреста може виявитися життєдайним для покриття численних гуманітарних потреб найвразливіших категорій в'язнів. Серед них найважливіша - психологічна і соціальна опіка людей у потребі: неповнолітніх, жінок, матерів з грудними дітьми, хворих, пристарілих та інвалідів.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next