АКТУАЛЬНО

Для завершення будівництва храму УГКЦ в Южному, що на Одещині, необхідні кошти

Середа, 25 березня 2015, 11:52
Громада Святих апостолів Петра і Павла м. Южного Одеського екзархату УГКЦ потребує коштів для завершення будівництва храму, яке розпочали у 2007 році.

Зараз парафіянами цієї громади є вже більше ніж 150 родин. Вірні моляться в тимчасовій каплиці. Однак всі люди в ній не поміщаються, а взимку в ній дуже холодно (вузькі стіни і відсутнє опалення). Повідомив о. Василь Колодчин.

Для  завершення основних будівельно-монтажних  робіт, подальшого  посвячення та початку роботи храму потрібно, за наявності коштів, отримати технічні умови на постійне підключення до електропостачання; виконати внутрішнє оздоблення храму; встановити іконостас; встановити опалення; встановити каналізацію; ландшафтні роботи; встановити огорожу; вибудувати дзвіницю.

Реквізити для переказу коштів:

Українська Греко-Католицька Церква м. Южного
Назва банку: ПАО КБ «ПриватБанк»
р/р 26008054321887
МФО 328704
ОКПО 25425077

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next