АКТУАЛЬНО

Для Інтерактивної карти УГКЦ збираємо дані про розклад Літургій у парафіях

Четвер, 02 березня 2017, 18:47
Адміністрація Інтерактивної карти збирає дані для запуску спеціальної опції, що відображатиме розклад Богослужінь у найближчий час і найближчих локаціях від користувача.

Поки що інформація про розклад Літургій є неповною, часто через брак такої інформації в мережі Інтернет, особливо стосовно парафій та храмів в Україні. У перспективі до карти планують додати спеціальну опцію, що полегшить пошук Літургії у потрібну годину та в потрібному місці.

Також повідомляємо, що за останні дні на Інтерактивну карту було нанесено декілька десятків парафій Львівської архиєпархії, яких досі бракувало. Це стало можливим завдяки співпраці адміністрації карти із курієї архиєпархії та особистій ініціативі владики Венедикта (Алексійчука). Також триває робота із доповнення до позначок Пармської єпархії (США) завдяки наданим матеріалам від курії цієї єпархії. Всього на інтерактивній карті вже нанесено 1781 локацію.

Щоби повідомити адміністрацію карти про розклад Літургій у вашій церкві, ви можете надіслати електронного листа на адресу [email protected] або приватне повідомлення на сторінку у Фейсбук https://www.facebook.com/mapugcc/. Адміністрація Інтерактивної карти буде вдячна за будь-яку допомогу в наданні матеріалів, фотографій, а також за уточнення чи зауваження.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next