АКТУАЛЬНО

До Івано-Франківська привезуть мощі апостола Андрія Первозваного

Середа, 26 серпня 2020, 12:16
До Івано-Франківська привезуть мощі святого апостола Андрія Первозваного. За переданням саме цей апостол першим приніс слово Христового Євангеліє на українські землі.

У п’ятницю, 28 серпня, коли наша Церква святкуватиме одне з найбільших свят – Успіння Пречистої Діви Марії, у парафію Стрітення Господа нашого Ісуса Христа УГКЦ, що в Івано-Франківську, завітає владика Іриней Білик – канонік папської базиліки Санта Марія Маджоре. Владика очолить Архиєрейську Божественну Літургію.

З благословення архиєпископа і митрополита Івано-Франківського  Володимира Війтишина та на прохання адміністратора парафії Стрітення Господа нашого Ісуса Христа УГКЦ прот. Тараса Нейлюка, владика Іриней привезе із Ватикану та подарує в постійне використання мощі святого апостола Андрія Первозваного. За переданням саме цей апостол першим приніс слово Христового Євангеліє на українські землі.

Урочистості розпочнуться о 10:45, коли парафіяни на церковному подвір’ї зустрічатимуть високоповажного гостя. Об 11:00 владика Іриней очолить Архиєрейську Божественну Літургію. Після спільної молитви відбудеться благословення мощами святого апостола Андрія Первозваного.

Пряму трансляцію Богослужіння можна буде переглянути за посиланням https://www.facebook.com/StritennyaIF.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua/

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next