АКТУАЛЬНО

До Івано-Франківська завітав представник спільноти «ТЕЗЕ»

Четвер, 19 жовтня 2017, 11:47
18 жовтня у храмі Зіслання Святого Духа УГКЦ, що в м. Івано-Франківську, відбулася молитовно-духовна зустріч із представником Міжнародної християнської екуменічної спільноти «Тезé» (Taizé), монастир якої знаходиться у французькому регіоні Сона і Луара в Бургундії – братом Жаном Даніелем. Таку зустріч організувала Молодіжна комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Під час зборів, які відбулися після Служби Божої, усі присутні молилися за мир в Україні, розважали над Словом Божим зі Святого Письма та спільно із семінаристами Івано-Франківської духовної семінарії прославляли Бога духовними піснями.

Наприкінці зустрічі з привітальним словом до присутньої молоді звернувся брат Жан Даніель. Він подякував за гарну спільну молитву, поділився своїми враженнями від перебування в Україні і заохотив молодь брати активну участь у духовних зустрічах, які організовують брати з Тезе у різних країнах світу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next