АКТУАЛЬНО

До дня пам’яті Чорнобильської трагедії у Києві провели екологічний захід для молоді

Середа, 26 квітня 2017, 15:36
25 квітня 2017 року у Дарницькому районі міста Києва, при парафії УГКЦ провели еко-захід приурочений пам’яті Чорнобильської трагедії.

Організаторами виступили Централізована бібліотечна система Дарницького району міста Києва, Екобюро Київської архиєпархії УГКЦ та парафія Святих Бориса і Гліба УГКЦ Дарницького району. Провели захід в бібліотеці №133, яка має екологічну спрямованість, в рамках Проекту «Бібліотека – інформаційна платформа громадських ініціатив».

Учасниками події стали о. Роман Романович екореферент Київської архиєпархії, Пан Валерій Грищук український фізик, кандидат фізико-математичних наук, представники бібліотек Дарницького району на чолі з Пані Оксаною Головатою, о. Андрій Боднарук, адміністратор місцевої парафії УГКЦ, а також учні 10-Б класу гімназії «Діалог».

Як повідомили на сайті ЦБС Дарницького району, в ході події піднімалися питання наслідків бездумного втручання людини в життя природи, започаткування та розвитку екологічних ініціатив та практичних заходів для збереження довкілля. Отець Роман акцентував увагу гімназистів на тому, що формування екології душі є запорукою екології довкілля. На згадку про зустріч бібліотеці презентували книгу Володимира Шеремета «Екологічний дороговказ: Маленькі поради для великих змін».

На звершення о. Андрій подякував усім, хто спричинився до проведення заходу, а також заохотив і надалі шанувати довкілля, якого Творцем є Господь.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next