АКТУАЛЬНО

До Дня Збройних сил України військово-медичний капелан Київської архиєпархії завітав до медиків із подарунками

Вівторок, 08 грудня 2020, 12:36
7 грудня 2020 року протоієрей Віталій Воєца, військово-медичний капелан Київської архиєпархії, з нагоди дня Збройних сил України завітав до медиків із подарунками.

Цього дня душпастир відвідав, зокрема, Центральний госпіталь Збройних сил України та Ірпінський госпіталь ЗСУ. Повідомляючи про цю подію у  соціальній мережі, о. Віталій зазначив, що це символічні знаки уваги невтомним медикам: «Дякуємо за ваші усмішки й тепло, яке ви даруєте всім. Дякуємо нашим чудовим, дійсно професійним військовим медикам!».

Передаючи подарунки, священник звернувся до присутніх зі словами: «Робімо добро і добрі справи, поки ми можемо це робити і поки є для кого. Вміймо зауважити тих, хто найбільше потребує сьогодні нашої не лише допомоги, а й підтримки добрим словом, молитвою та особистою присутністю».

Він також висловив подяку волонтерам і благодійникам із БФ «Карітас-Київ», в особі отця Романа Сиротича. «Дякую за Вашу невтомну працю на сторожі милосердя супроти наших ближніх», - зазначив капелан.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next