АКТУАЛЬНО

До Крилоса проведуть Всеукраїнську патріаршу прощу

П'ятниця, 03 серпня 2018, 12:02
Всеукраїнська патріарша проща до чудотворної ікони Матері Божої, що в селі Крилос на Івано-Франківщині, відбудеться 4-5 серпня 2018 р. Традиційно вона розпочнеться в суботу. По завершенні ранкової Божественної Літургії в Івано-Франківську, Калуші та Бурштині в дорогу вирушать три колони піших прочан. Близько 16-ї години їх зустрінуть у Крилосі.

Відтак паломники зможуть взяти участь у Таїнстві Покаяння, побувати на Хресній дорозі, перед чудотворною іконою Пресвятої Богородиці, біля княжої криниці та чудотворного джерела святого Франциска, відвідати Музей історії Давнього Галича або Музей історії Церкви. Спільна прочанська молитва розпочнеться о 19:30 Молебнем до Богородиці. По його завершенні відбудеться свячення води у княжій криниці, а потім молитимуться Вечірню, під час якої винесуть для поклоніння чудотворну ікону Матері Божої, молитви на оздоровлення та Акафіст до Богородиці.

Близько опівночі на подвір’ї церкви представники Івано-Франківської духовної семінарії проведуть нічні чування. Молодіжна комісія запросить молодь на стадіон місцевої школи для участі в євангелізаційно-мистецькій програмі.

Центральні ж урочистості прощі розпочнуться у неділю, 5 серпня, коли вірні зустрічатимуть Отця і Главу УГКЦ Блаженнішого Святослава. Предстоятель очолить Архиєрейську Божественну Літургію, яка цього року розпочнеться о 9:00.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next