АКТУАЛЬНО

До кінця липня в Івано-Франківську спорудять пам’ятник митрополиту Андрею Шептицькому

Четвер, 07 травня 2015, 12:07
6 травня в приміщені Івано-Франківської ОДА провели засідання оргкомітету щодо підготовки до проведення Патріаршого Собору УГКЦ в Івано-Франківську.

У заході взяли участь Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин), секретар VI сесії Патріаршого Собору о. Олег Каськів, голова ОДА Олег Гончарук, голова облради Василь Скрипничук, очільник Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, віце-ректор Івано-Франківської духовної семінарії о. Олесь Будзяк.

На засіданні було обговорено заходи, які заплановано провести перед і після Собору для делегатів та програму Патріаршого Собору, яку представив о. Олег Каськів. Також було повідомлено про стан підготовки до Собору в різних підрозділах ОДА, обласної та міської рад.

Окремим пунктом програми зустрічі було питання спорудження в Івано-Франківську пам’ятника митрополиту Андреєві Шептицькому. Щодо цього міський голова запевнив, що встановлення пам’ятника митрополиту Андрею буде завершене вже в липні. «А вже урочисте посвячення буде проведено на завершення Патріаршого Собору в серпні 2015 року», − сказав Віктор Анушкевичус.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Інформаційного центру ІФДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next