АКТУАЛЬНО

До Одеси прибули мощі святого Миколи Чудотворця

Понеділок, 22 лютого 2010, 10:31
Настоятель храму святого апостола Андрія Первозванного (УГКЦ) отець Ігор Тарас привіз до Одеси з Донецька мощі святого Миколая Чудотворця. Перший молебень перед святинею відбувся в неділю, 21 лютого.
Настоятель храму святого апостола Андрія Первозванного (УГКЦ) отець Ігор Тарас привіз до Одеси з Донецька мощі святого Миколая Чудотворця. Перший молебень перед святинею відбувся в неділю, 21 лютого. «Одесити можуть приходити вшанувати святу реліквію в будь-який із днів, коли їм це буде зручно. Храм на вулиці Гімназичній, 22/24 буде відкритий щодня з 9 ранку до 8 вечора», - повідомив о. Ігор. Як уже повідомлялося, у період перебування мощей святого Миколая в Одесі будуть проводитися молебні за абортованих дітей та їх батьків, які страждають від постабортного синдрому, за моряків та їх родини, за дітей, за жертв тоталітарних сект і культів, за потерпілих від чаклунів, магів і екстрасенсів, а також будуть служитися акафісти. Мощі перебуватимуть в Одесі до 14 березня. Довідка:
Святий Миколай, архієпископ Мирлікійський (IV століття) є покровителем мореплавців. До нього часто звертаються моряки, яким загрожують пірати, потоплення або аварію корабля. Мощі святителя в даний час знаходяться в крипті базиліки святого Миколая в італійському місті Барі.

Відділ інформації

Одесько-Кримського екзархату

Української Греко-Католицької Церкви

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next