АКТУАЛЬНО

До Погінської чудотворної ікони з’їхалися учні катехитичних шкіл

Понеділок, 04 червня 2018, 22:01
2 червня Пресвята Богородиця прославлена у Погінській чудотворній іконі зібрала і об'єднала навколо себе учнів катехитичних шкіл Івано-Франківської архиєпархії. Близько двох тисяч дітей з катехитами, парохами та батьками за час прощі примирились з Богом у святій сповіді, помолились Божественну Літургію та весело спільно провели час.

Окрасою цьогорічного паломництва був аквагрим і щедрий душ від пожежної служби, що разом із бансами, піснями та іграми створили атмосферу радості, феєрії та захоплення. Організатори свята ставили собі за мету показати дітям, що «бути з Богом - це завжди неймовірне щастя».

Проща була своєрідним підсумком навчального року у катехитичних школах і матиме своє продовження на парафіяльних християнських таборах. Захід провела Катехитична комісія за підтримки Івано-Франківської духовної семінарії та співочого гурту «Еффата».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next